BEAUTY

BEAUTY

Beauty zit van binnen. En toch wil vrijwel iedereen wil er mooi, schoon en verzorgd uitzien. Door beautyproducten te gebruiken kun je bepaalde schoonheden en je persoonlijkheid highlighten. Gezondmarkt heeft alles voor natuurlijke beauty in huis. Van oogserums en oogmaskers tot make-up, natuurlijke nagellak en haarverf. Ervaar het gemak van een grote drogist én een webshop in één. 

Ontdek onze beautyproducten

 

1-36 of 1639

Pagina:
  1. 1 / 46
Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 1639

Pagina:
  1. 1 / 46
Van hoog naar laag sorteren

Accentueer je schoonheid met make-up

 

Het gebruik van make-up is een eeuwenoude gewoonte. Dagelijks besteden met name dames behoorlijk wat tijd om zichzelf mooi te maken. Gezondmarkt heeft de allermooiste natuurlijke make-up en beautyproducten in haar assortiment. Heb je wel eens een lippenstift van Living Nature gebruikt? Of een natuurlijke foundation of nagellak van Benecos? Uiteraard moet make-up wel met iets opgebracht worden én moet je het er weer gemakkelijk af kunnen halen. Speciaal daarvoor hebben we een ruim aanbod aan penselen, kwasten en sponsjes én zijn er reinigingslotions en make-upremovers te kust en te keur. Voor iedere huid wat wils.

 

Het mooiste haar

 

Veel mensen wassen het haar veel te vaak, waardoor het er minder mooi en gezond uitziet dan het zou kunnen doen. Ook het gebruik van verkeerde shampoos is een boosdoener als het gaat om de kwaliteit van het haar. Als je je haar tot in de puntjes wilt verzorgen, kies je een van de kwaliteitsshampoos en conditioners van Gezondmarkt. Wil je zo min mogelijk rotzooi in je shampoo en wil je hem zo natuurlijk mogelijk? Kies dan voor een van de natuurlijke shampoos.

 

Heb je vaak last van sterk chemische haarverf? Niet getreurd! Gezondmarkt heeft  een groot aantal natuurlijke, verantwoorde soorten haarkleuring. Zo hebben wij diverse kleuren haarverf verkrijgbaar van het merk Henna Plus. Dit verfpoeder is 100% natuurlijk en beschadigt het haar niet.

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste beautyproducten? Neem dan contact op met onze klantenservice.