In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.
Belangrijke mededeling rond bestellingen mentho 10 via beslist.nl

Belangrijke mededeling rond bestellingen van Mentho 10 via beslist.nl

Door de plotselinge, enorme vraag naar de mentholcrème en mentholgel van Mentho 10 als verkoelend middel tegen de uitslag van de eikenprocessierups,
zijn deze producten niet voldoende leverbaar vanuit de groothandel. De mentholgel en mentholcrème kunnen momenteel dan ook niet via gezondmarkt.nl worden besteld.

Er zijn echter ook bestellingen geplaatst via het externe beslist.nl, waar de actuele voorraadstatus van de betreffende producten helaas onjuist is weergegeven.
De producten konden dus ten onrechte worden besteld.

Gezondmarkt.nl begrijpt deze vervelende situatie volkomen en doet er alles aan om van deze bestellingen zo snel mogelijk het geld terug te storten.
Echter, bij bestellingen via beslist.nl zijn de bankgegevens van klanten afgeschermd, waardoor wij iedereen persoonlijk moeten benaderen om het geld te kunnen terugstorten.
Hierdoor duurt het wat langer voor je je geld ontvangt. Dit is niet alleen vervelend voor de klanten, maar kost ons team ook veel werk.

Wij hopen daarom op jullie begrip en geduld.

Met welgemeende excuses, Gezondmarkt.nl