In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Gezondmarkt heeft een nieuwe website!

Hoera! Gezondmarkt heeft een nieuwe website

13 feb. 2019 10:24:00

En dat vieren we met jou!

Kijk snel hoe jij kunt profiteren...

Misschien zag je het gelijk, maar Gezondmarkt is geheel vernieuwd met een nieuwe website! Achter de schermen werd er een jaar lang gewerkt aan nieuwe mogelijkheden en een verbeterde winkelomgeving, zodat je nu nóg prettiger kunt shoppen bij Gezondmarkt! De komende tijd zullen er nog meer dingen veranderen (verbeterd worden), maar inmiddels is de site winkel-klaar en daar profiteer jij van met leuke acties en kortingen!

Hetzelfde natuurlijke aanbod, verbeterde omgeving

Aan ons assortiment is niets veranderd. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je je oude favorieten niet meer kunt krijgen. Wel hebben we de categorisatie van de producten én de zoekmachine eens flink onder de loep genomen. Met zó’n groot assortiment als dat van Gezondmarkt, zijn deze functies essentieel. Wist je dat we bij Gezondmarkt meer dan 60.000 producten verkopen? Dat is meer dan twee keer zoveel als de grootste supermarktformule van Nederland!

Kun je jouw favoriete product niet meer vinden? Mail ons dan gerust. Wij zullen je helpen. Misschien staat er wel iets nog niet helemaal op de juiste plek…

Spaar Gezondpunten voor kortingen

Een leuke nieuwe toevoeging is het sparen van Gezondpunten. Bij iedere aankoop ontvang je Gezondpunten, die je per 500 kunt inwisselen voor €5,- korting op je aankoop! Elke euro die je uitgeeft is vijf Gezondpunten waard. Er zijn ook andere manieren om Gezondpunten te verdienen. Lees hier alles wat je moet weten om sneller Gezondpunten te sparen.

Gezondmarkt viert feest!

De feestelijke opening vieren we met jou!

Om de vernieuwde Gezondmarkt te vieren, hebben we een leuke actie voor je in petto. Je spaart namelijk de hele maand februari twee keer zoveel Gezondpunten!

Dus iedere euro die je uitgeeft levert je de hele maand februari maar liefst 10 Gezondpunten op! Voor iedere €50,- die je uitgeeft krijg je omgerekend al €5,- korting! En daar zit je al gauw aan met meer dan 60.000 leuke, gezonde, natuurlijke en lekkere producten!

Zoek je nog een valentijnscadeau?! Verras je geliefde nu extra voordelig bij Gezondmarkt en spaar voor nog meer korting!

 

Veel winkelplezier gewenst!

Team Gezondmarkt 

Geplaatst in Acties door

Djuzz

Reacties
Reacties zijn gesloten voor dit blogbericht