In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Onze excuses | Gezondmarkt

Sorry, leveringsproblemen bij de groothandel

9 jul. 2020 10:43:00

Sorry...

In verband met een storing bij de groothandel zijn er onjuistheden ontstaan in de voorraden. Hierdoor zijn er bestellingen geplaatst waarvan producten niet op voorraad waren en dus niet geleverd kunnen worden. Dit spijt ons ontzettend. De groothandel werkt momenteel aan het herstel en wij hopen dat de voorraden snel weer kloppend zijn.

Daarnaast moet wel nog de kanttekening worden geplaatst dat er nog altijd leveringsproblemen zijn als gevolg van het coronavirus, dat in bepaalde landen de productie gedeeltelijk of zelfs compleet lam heeft gelegd. 

Wanneer een onderdeel van de bestelling niet leverbaar was, is de gehele bestelling geannuleerd. Je ontvangt dan ook zo snel mogelijk het geld terug. Je kunt altijd de bestelling, zonder de niet-leverbare producten, opnieuw plaatsen. Wij begrijpen dat dit extra tijd en ongemak kost.

Neem bij vragen over je (geannuleerde) bestelling contact op met onze klantenservice. Dit kan door te mailen, of door tijdens kantooruren te bellen met het tijdelijke nummer +316-50939730.

 

Geplaatst in Mededelingen door

Djuzz

Reacties
Reacties zijn gesloten voor dit blogbericht