In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Wat zijn Schüsslerzouten? Ontdek het bij Gezondmarkt

Wat zijn Schüsslerzouten?

17 dec. 2019 10:24:00

Kijk snel hoe jij Schüsslerzouten kunt gebruiken...

Schüsslerzouten of celzouten zijn mineraalzouten die bij de geneeswijze van Dr. Heinrich Schüssler horen. Deze 19e eeuwse arts ontwikkelde een homeopathische geneeswijze die de oorzaak van 'storingen' of ziektes vaak te wijten is aan een tekort aan minerale zouten. Volgens Schüssler kan de gezondheid van de lichamelijke cellen worden verbeterd door het tekort van deze minerale zouten aan te vullen. Om schade en ongewenste bijwerkingen te voorkomen en om de celzouten direct opneembaar te maken, zijn de zouten verdund.

Ontdek Schüssler celzouten bij Gezondmarkt

Er is een breed scala aan Schüsslerzouten verkrijgbaar bij Gezondmarkt. In verband met de huidige wet- en regelgeving mogen wij niet vermelden waar de specifieke Schüsslerzouten voor dienen. Wil je meer weten over een specifieke celzout, neem dan contact op met onze klantenservice of raadpleeg je homeopaat voor advies. 

Bij Gezondmarkt vind je veel Schüsslerzouden die gebruikt worden in de homeopathie. Iedere versie heeft zijn eigen gebruik en dosering en voor de juiste werking dient deze te worden opgevolgd. Raadpleeg voor het juiste gebruik ALTIJD een homeopaat.

Bekijk ons aanbod Schüsslerzouten »


Disclaimer foto: Op de gebruikte foto zijn géén Schüsslerzouten weergegeven. Schüsslerzouten zijn gegoten in pilvorm. Aangezien het gebruik van een dergelijke foto verkeerde effecten op sommige mensen zouden kunnen hebben, hebben wij ervoor gekozen deze weergave niet te gebruiken.

Geplaatst in Gezondheid door

Djuzz

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden