In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Cookieverklaring

Gezondmarkt disclaimer

 

 

Disclaimer

©2018 Gezondmarkt. Alle rechten voorbehouden. Deze site en de inhoud ervan zijn auteursrechtelijk 
beschermd.Het is niet toegestaan om o.a. stijl, ontwerp, software, teksten, beeldmerken of afbeeldingen te gebruiken of over te nemen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. 
Gebruik van de informatie op deze site is voor eigen risico.

De informatie op deze site is nooit een vervanging van deskundig advies door een arts, specialist of 
therapeut. We raden iedereen aan eerst een deskundig arts of therapeut te raadplegen. Zeker bij ernstige, langdurige en terugkerende klachten is dit essentieel. Lees altijd aandachtig de informatie op de verpakking en in een eventuele bijsluiter van producten die u op onze site koopt.

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet aansprakelijk indien er sprake is van 'kennelijke' (type-)fouten. Hiermee worden fouten bedoeld waarbij iedere consument zeker weet dat het om een fout moet gaan. De informatie op de site kan zonder aankondiging vooraf door ons worden aangepast.

Wij doen ons best deze site steeds goed te laten functioneren en up-to-date te houden, maar kunnen daarvoor geen garanties bieden. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of rechtmatigheid van sites van derden waarheen verwezen of gelinkt wordt of voor de inhoud van artikelen en persberichten van derden. Deze zijn slechts opgenomen om bezoekers van de site van dienst te zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: sales@gezondmarkt.nl

De website en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van Holicion BV. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Gezond en Wel bv. Deze toestemming is tevens benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De informatie op de site wordt geregeld aangepast. Gezondmarkt behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@gezondmarkt.nl