In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Hebben jullie ook tips voor halflang haar?

Halflang of middellang haar is misschien wel het mooiste haar dat er is. Het oogt vaak jeugdig en je kunt er eindeloos veel kanten mee op. Vast met wat plukjes haar in je gezicht en je bent klaar voor een serieus sollicitatiegesprek. Of los en je bent  binnen een mum tijd klaar voor een feestje in de stad! Met middellang haar kun je eindeloos variëren. Bekijk deze video eens voor het opsteken van middellang haar

Wil je lekker je halflange haar uit je gezicht hebben? Vlecht het dan eens! Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Met deze drie technieken zie je er prachtig uit. Ideaal voor op een warme zomerse dag of op een feestje: 

 

Wil je je halflange haar een keer kleuren? Kies dan voor een natuurlijke kleuring. Een bekend en fijn merk hiervoor is Tints of Nature. Hiermee kleur je je haar zonder dat je het milieu en je eigen haar veel schade aan doet. De basis van deze haarkleuring is namelijk natuurlijk en is daarmee een stuk zachter dan agressieve haarkleuringen die je bij de drogist kunt kopen.