In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Hoe kan ik betalen bij Gezondmarkt.nl?

Bij Gezondmarkt.nl kun je bestellingen betalen via een extra beveiligde verbinding door middel van iDEAL, PayPal, AfterPay en (op afspraak) via overboeking.

 

iDEAL

Betaling via iDeal is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Dit is de snelst mogelijke betaalmethode. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de eigen bank.

 

PayPal

PayPal is een online betaalservice die is gekoppeld aan je bankrekening of creditcard. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van Gezondmarkt.nl. Met PayPal winkel je veilig en anoniem: persoonlijke gegevens worden nooit aan ons doorgegeven. Je hoeft met PayPal niet eens bank- of creditcardgegevens in te voeren.

 

Betalen met AfterPay

Met AfterPay betaal je pas nadat je je bestelling hebt ontvangen. Bij deze supersnelle en eenvoudige manier van achteraf betalen ontvang je na ontvangst van je bestelling een kostenoverzicht in je e-mail. In deze mail vind je een ‘betaal-knop’ waarmee je de betaling binnen 14 dagen kunt voldoen. Wanneer het jou uitkomt. Je betaalt dus alleen voor de producten die je daadwerkelijk houdt. Gezondmarkt biedt haar Nederlandse particuliere klanten deze betaalmogelijkheid.

Let op, bij betaling via AfterPay komt er €0,95,- boven op de bestelling. Dit zijn de transactiekosten voor AfterPay. 

Overboeking

Op afspraak is het mogelijk de betaling te voldoen via overboeking. Je ontvangt na goedkeuring van ons onze bankgegevens voor de overboeking. Bij een overboeking zullen wij de bestelling pas verwerken zodra wij je betaling hebben ontvangen. Het duurt gemiddeld twee werkdagen voor een overboeking bij ons binnen is. Vervolgens geldt de levertijd die op dat moment op Gezondmarkt.nl te vinden is.