In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Hoe krijg ik heel lang haar?

De basis van lang haar ligt bij gezond haar. En de basis van gezond haar ligt bij een gezonde voeding. Met de juiste en voldoende voedingsstoffen kun je mooie lange lokken krijgen.

 

Lang haar is van alle tijden en is toch ook wel iets om trots op te zijn. Je krijgt lang haar alleen als je goed voor je haren zorgt. Dit betekent dat je een aantal dingen moet laten. We hebben tips voor je een op rijtje gezet voor hoe je lang haar krijgt.

 

Verhit je haren zo min mogelijk met een hete stijltang of hete föhn. Dit beschadigt je haar en het wordt hierdoor droger en breekt gemakkelijker af!

Vermijd chemische haarkleuringen. Dit droogt je haar uit en zorgt ervoor dat de conditie van je haar slechter wordt. Haarverf plaatst een chemisch laagje over de keratine en je haarschubben. Dit laagje gaat daardoor kapot. Je haar wordt hierdoor broos en droog en breekt een stuk gemakkelijker. Wil je je haren toch een leuk kleurtje meegeven? Kies dan voor henna of een natuurlijke haarverf zonder amoniak. De natuurlijke haarverf maakt de schubben van je haar niet kapot en mengt zich met de eigen kleur van je haar. Hierdoor heb je vaak een veel natuurlijker effect en behoud je je glanzende lokken zonder deze te beschadigen!

Ga minder vaak naar de kapper. Vaak wordt geadviseerd om zeker iedere drie maanden naar de kapper te gaan. Maar als je je haar hard wilt laten groeien, vermijd dan de kapper een tijdje. Zorg echter wel dat je de groeispurt van je haren begint met gezonde lokken.

Bescherm je haar tegen chloor en zout. Als je gaat zwemmen, zwem dan het liefst met een badmuts op. Vind je dit echt geen gezicht (en dat snappen we best!) maak dan je haar van te voren nat en vlecht het in. Zo kan je haar het zoute water of het chloor water niet opslurpen. Je kunt ook wat extra conditioner in je haar doen voordat je het water in plonst. Dit beschermt je haar ook gedeeltelijk.

 

Let voor heel lang haar vooral goed op gezonde voeding, drink voldoende en houd je haar gezond met natuurlijke verzorgingsproducten.