In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Hoe krijg je meer natuurlijke krullen?

Regelmatig krijgen wij de vraag: “Hoe krijg je meer natuurlijke krullen?” Meer of minder natuurlijke krullen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals uiteraard je haarverzorging, maar ook de luchtvochtigheid en de juiste afwerking spelen een belangrijke rol. Wanneer er een hoge luchtvochtigheid is, gaat je haar meer krullen. Nu is de luchtvochtigheid niet altijd even gunstig en is er niet altijd mist, nevel of miezerregen voorhanden, maar je haar besproeien met een plantenspuit kan al een hoop voor je krullen doen.

 

Om sluik haar op natuurlijke wijze wat krul te geven kun je bijvoorbeeld gaan slapen met nat haar, je haar invlechten of er allemaal vlechtjes in maken. Voor een dikkere, grovere krul kun je je haar met mousse behandelen en allemaal plukjes om je vingers draaien. Wanneer je dit aan de lucht laat opdrogen zul je zien dat je allemaal krullen hebt gekregen. Voor alle methoden geldt wel hoe kleiner de plukjes, hoe fijner de krul.

 

Gebruik vooral het juiste haarverzorgingsproduct. Een haarverzorgingsproduct dat niet bij jouw haartype past kan je haar juist slapper maken en minder krul geven, maar ook droger maken.

 

Bekijk ook onze tips voor de mooiste krullen