In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Hoe kun je afvallen met groene thee?

Misschien heb je in onze webshop wel de groene thee gezien waarmee je kunt afvallen, of heb je de groene thee capsules voorbij zien komen die je helpen bij afvallen en vraag je je af hoe je kunt afvallen met groene thee (capsules)?

 

Omdat groene thee een natuurlijk product is, zul je er niet direct heel snel van afvallen. Je moet het meer zien als een hulpmiddel tijdens het afvallen. Het kan net dat extra zetje in de rug zijn en het kan je vetverbranding stimuleren, samen met gezond eten, een dieet en/of meer beweging.

 

De werkzame stoffen in groene thee zullen meer effect op je lichaam hebben als je het regelmatig drinkt. Rome is niet in één dag gebouwd en afvallen lukt helaas ook niet in een dag. Het is een proces en groene thee kan je helpen met afvallen. Drink je graag frisdrank? Vervang dit dan door groene thee, dan sla je twee vliegen in één klap. Maar je kunt ook je koffie of andere drankjes vervangen door groene thee!