In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Hoe kun je veel afvallen in korte tijd?

Er wordt ons weleens gevraagd: Hoe kun je veel afvallen in korte tijd? En dan volgt al gauw de vraag hoe je dit op een gezonde en natuurlijke manier kunt doen. Tijd is een relatief begrip en wat wij hebben geleerd is dat als je te snel te veel wilt afvallen, dit je uiteindelijk gaat tegenstaan. Natuurlijk kun je er voor kiezen om een crash-dieet te volgen en kun je 1 kilo per week afvallen of zelfs 5 kilo afvallen in 1 week. Dit is echter wel erg afhankelijk van je startgewicht en van de hoeveelheid overgewicht die je hebt.

 

Te snel afvallen is echter niet goed. Je zult met veel diëten in het begin vooral ook vocht verliezen. Doordat je minder koolhydraten eet, houd je minder vocht vast. Afvallen op een natuurlijke en gezonde manier houdt wat ons betreft in dat je misschien niet supersnel afvalt, maar dat je vooral als doel hebt dat de kilo’s die eraf zijn er ook echt af blijven. En op een natuurlijke manier, zonder chemische producten en zonder je lichaam geweld aan te doen.