In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Is voor kinderen het gebruik van een elektrische tandenborstel goed?

Ja, het gebruik van een elektrische tandenborstel is voor kinderen net als volwassenen goed. Niet alle kinderen vinden tandenpoetsen leuk. Om tandenpoetsen leuker te maken of gemakkelijker te laten gaan is de keuze voor een elektrische tandenborstel soms de juiste. Zo is het kindergebit eenvoudiger schoon te houden en kan er gemakkelijker moeilijk bereikbare plekjes worden bereikt. Voor kinderen zijn er speciale elektrische tandenborstels verkrijgbaar. Een elektrische tandenborstel voor kinderen heeft vaak een zachtere borstelkop en een kleiner handvat.

 

Het is echter verstandig kinderen óók te laten tandenpoetsen met een handtandenborstel. Dit zorgt ervoor dat kinderen goed zelf leren tandenpoetsen. Om deze reden raden wij aan bij het tandenpoetsen bij kinderen af te wisselen tussen een handtandenborstel en een elektrische tandenborstel.