In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Kan de kapper mijn haar van donker naar blond verven?

Om van donker naar blond te gaan is vaak een redelijk intensieve behandeling noodzakelijk. Althans, om een mooi resultaat te krijgen. De exacte behandeling is sterk afhankelijk van de huidige donkere kleur en van je natuurlijke haarkleur. Het is echter wel zaak er een middag (of dag) voor uit te trekken, of vooraf te vragen bij de kapper hoe lang de behandeling zal duren.

 

Om je haar van donker naar blond te laten verven moet de kapper je haar eerst ontkleuren voor het weer geverfd wordt. Gewone haarverf is niet sterk genoeg om donker haar (mooi) blond te maken. Er zitten hiervoor te veel roodtinten in het pigment van je haar, waardoor je haar dan oranje of donkergeelblond wordt na het ontkleuren. Bovendien is deze manier erg agressief en dus slecht voor je haar. Er zijn kappers die adviseren je haar niet van donker naar (zeer licht) blond te verven, maar te wachten tot het weer de natuurlijke kleur heeft.

 

Bedenk goed dat het resultaat óók kan tegenvallen wanneer je je haar door een kapper van donker naar blond laat verven.