In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Kan ik mijn haar van blond naar donker verven?

Hoe eenvoudig het misschien ook lijkt, om van blond naar donker te gaan is een uitdaging. Om van blond naar donker te gaan is vaak net als bij blonderen een redelijk intensieve behandeling noodzakelijk. Althans, om met een mooi, gewenst resultaat van blond naar donker te gaan. Zorg er altijd voor dat je haar goed verzorgd is voor je het gaat verven. In topconditie. Verven is een enorme aanslag op je haar, dus met een betere conditie kan het de ‘klap’ beter opvangen.

 

Blond haar mist de rood-, oranje- en groentinten in het pigment en bevat juist veel geel- en blauwtinten. Deze ontbrekende warme pigmenten maken het lastig in één keer de juiste kleur te krijgen met verven. Wij adviseren je niet zelf je haar te verven als je van blond naar donker wilt, maar hiervoor naar een (gespecialiseerde) kapper te gaan. Tenzij je zelf veel ervaring hebt met het verven van je haar. Zo heb je het langst profijt van je geverfde haar.

 

Wil je toch zelf je haar van blond naar donker verven? Kijk dan eens bij onze natuurlijke haarkleuringen. Deze zijn milder voor je haar dan traditionele haarkleuringen.