In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Kan ik zelf mijn haar van donker naar blond verven?

Om van donker naar blond te gaan is vaak een redelijk intensieve behandeling noodzakelijk. Althans, om een mooi resultaat te krijgen. De exacte behandeling is sterk afhankelijk van de huidige donkere kleur en van je natuurlijke haarkleur.

 

Om je haar van donker naar blond te laten verven moet je je haar eerst ontkleuren voor je het kunt verven. Gewone haarverf is niet sterk genoeg om donker haar (mooi) blond te maken. Er zitten hiervoor te veel roodtinten in het pigment van je haar, waardoor je haar dan oranje of donkergeelblond wordt na het ontkleuren. Bovendien is dit erg agressief en dus slecht voor je haar. Wij adviseren je niet zelf je haar te verven als je van donker naar blond wilt, maar hiervoor naar een (gespecialiseerde) kapper te gaan. Tenzij je zelf veel ervaring hebt met het verven van je haar.

 

Wil je toch zelf je haar van donker naar blond verven? Kijk dan eens bij onze natuurlijke haarkleuringen. Deze zijn milder voor je haar dan traditionele haarkleuringen.