In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Kun je afvallen tijdens je zwangerschap?

Soms wil je om wat voor reden dan ook wat afvallen tijdens je zwangerschap. Je vraagt je misschien af of je wel kunt afvallen tijdens de zwangerschap. Ja, het is mogelijk om af te vallen tijdens de zwangerschap. Dit kun je doen door een paar kilo minder aan te komen dan gemiddeld. Gemiddeld komt een vrouw namelijk 12 tot 14 kilo aan tijdens haar zwangerschap. Als je dit beperkt tussen de 6 en 10 kilo, dan kun je dus afvallen tijdens zwangerschap. Wil je weten hoe je dit doet?

 

Tijdens de eerste drie maanden hoef je sowieso niet meer te eten dan normaal. Vermijd zoveel mogelijk suiker en vet en pas ook op met je koolhydraatinname. In de eerste drie maanden worden veel voedingsstoffen opgeslagen als vet. Gebieden waar dit vooral wordt opgeslagen zijn je bovenbenen en heupen. En laten dat nu net de gebieden zijn waar we meestal geen extra vet willen hebben! Moeder Natuur heeft dit gedaan om eventuele tekorten later in de zwangerschap op te kunnen vangen. Dit was vroeger misschien nog nodig, maar tegenwoordig niet meer. Je kunt dit effect dus beter voorkomen. Heb je door je zwangerschap extra veel trek? Onderdruk dit dan door bijvoorbeeld extra veel water te drinken!

 

Ook in verdere fases van je zwangerschap is het niet nodig om voor twee te eten. Zwangeren gebruiken hun zwangerschap nog weleens als excuus om lekker veel te snaaien. Maar trap niet in deze val! Zorg voor een goed, regelmatig voedingspatroon. Dan zul je niet te veel aankomen en kun je misschien zelfs afvallen tijdens je zwangerschap!

 

Vergeet daarnaast niet dat een goede en gezonde levensstijl ook inhoudt dat je voldoende beweegt! Ga eens wat vaker wandelen, zwemmen of pak de fiets in plaats van de auto naar het werk!