In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Kun je afvallen zonder te sporten?

Ja, afvallen zonder sporten kan zeker! De basisregel is dat je meer calorieën verbruikt dan dat je er binnenkrijgt. Dit kan door meer te sporten, maar dit kan ook door je totale calorie-inname lager te maken. Zorg echter wel dat je metabolisme op gang blijft. Dit kan bijvoorbeeld met speciale capsules, maar ook door iedere 2 tot 4 uur iets eten houdt je metabolisme op gang. Andersom kan het namelijk ook gebeuren wel sporten en niet afvallen. Een oorzaak hiervoor kan zijn dat je metabolisme niet goed werkt. Je lichaam is in een soort van spaarstand en slaat voeding op als vet en de verbranding is maar erg laag.

 

Bewegen is echter wel goed voor je! Je hoeft niet intensief te gaan sporten of een abonnement te nemen op de sportschool, maar het is wel aan te raden om dagelijks minimaal een half uur actief te zijn. Veel onderzoeken wijzen dan ook dat afvallen 80% voeding is en 20% beweging. Als je dus wilt afvallen zul je je dus vooral moeten focussen op voeding!

 

Als je wilt afvallen zonder te sporten is het dus goed om de focus te leggen op voeding, maar hoe doe je dit? Zorg voor eiwitrijke producten die weinig koolhydraten bevatten. Zorg er ook voor dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt, want tijdens een dieet kan het lastig zijn om de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnen te krijgen. Een supplement kan je helpen om je hongergevoel tegen te gaan en zorgt voor de inname van voldoende vitamines en mineralen. Ook is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen, zodat je tijdens het afvallen je spierweefsel kunt behouden. Spieren zorgen voor een snellere verbranding en dus voor een sneller resultaat bij het afvallen. Eiwitten zorgen er daarnaast voor dat je lang een vol gevoel houdt. Zo ben je minder geneigd om te snoepen en zal het afvallen een stuk gemakkelijker gaan!