In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Wanneer krijg ik Gezondpunten?

Bij iedere aankoop die je op Gezondmarkt.nl doet, terwijl je ingelogd bent met je account, ontvang je Gezondpunten. Bij alle producten staat aangegeven hoeveel Gezondpunten het product waard is. Koop je een product, dan kun je na afloop van de herroepingsperiode (14 dagen) deze punten gebruiken voor een beloning naar keuze* bij een volgende aankoop.

  • Je ontvangt Gezondpunten bij iedere aankoop die je doet. Bij alle producten in ons assortiment staat hoeveel Gezondpunten je spaart.
  • Je ontvangt Gezondpunten voor elke productreview op Gezondmarkt.nl. Om een beoordeling te plaatsen log je in op je account en ga je naar de pagina van het betreffende product. Je vindt hier een knop om een beoordeling te plaatsen.
  • Je ontvangt Gezondpunten door vrienden naar Gezondmarkt te verwijzen. Plaatst een vriend een bestelling? Dan ontvang jij hier Gezondpunten voor.
  • Je ontvangt eenmalig extra Gezondpunten wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Gezondmarkt.
  • Je ontvangt Gezondpunten voor social shares. Deel jouw lievelingsproducten op je favoriete social media.
  • Uiteraard ontvang je van ons op je verjaardag wat Gezondpunten cadeau! Van harte gefeliciteerd namens Gezondmarkt!

 

Je ontvangt 5 Gezondpunten per 1 euro.

Gezondmarkt Loyalty Program | Verdien 5 Gezondpunten voor elke bestede euro

Koop je bijvoorbeeld Orthica Multi 4 All voor €54,40, dan ontvang je bij deze bestelling 270 Gezondpunten!

 

*afhankelijk van de beschikbaarheid, het beloningsaanbod kan variëren.