In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Wat is de beste verzorging voor halflang haar?

Hoewel halflang haar minder kwetsbaar is dan lang haar, is een goede verzorging ook voor halflang haar super belangrijk! Kies de juiste verzorgingsproducten en houd je haar gezond. Dit gaat het beste met natuurlijke verzorgingsproducten. Natuurlijke verzorgingsproducten laten je haar er niet alleen mooi uitzien, maar verzorgen het ook echt goed.

 

Het probleem van veel reguliere shampoos en conditioners is dat ze siliconen gebruiken. Hierdoor kan je haar gezond lijken, omdat er een laagje omheen wordt gelegd, maar is het in werkelijkheid ondervoed en erg droog. Door goede producten te gebruiken kun je dit tegen gaan.

 

Was je halflange haar niet te vaak, omdat je haar hier van kan uitdrogen. In shampoo zitten namelijk reinigende stoffen die het vet uit je haar moeten halen. Deze stoffen maken je haar naast schoon ook een beetje droger. Zorg dus dat wanneer je je haren wast, dat je dit met een milde shampoo en conditioner doet die niet alleen beter voor jou zijn, maar ook voor het milieu!

 

Het klopt dat natuurlijke of biologische producten vaak in aanschaf wat duurder zijn, maar daar tegenover staat dat ze vaak veel zuiniger in gebruik zijn. Je doet dus langer met een fles. Persoonlijk vinden wij dat je best mag investeren in jezelf, in je glanzende lokken en in een beter milieu!