GEZONDHEID

GEZONDHEID

Een goede gezondheid zorgt ervoor dat je je ‘goed voelt’ en ten volle kunt genieten van het leven. Goede voeding, voldoende beweging en voldoende rust dragen hier een flinke steen aan bij. Toch kan het zijn dat je lichaam iets exra’s nodig heeft om je gezondheid te boosten of om wondjes, ongemakken door bijvoorbeeld insectenbeten of door blessures te verminderen. Wij hebben speciaal voor jou een ruim aanbod aan gezondheidsproducten om je te helpen je gezondheid zo goed mogelijk te houden of te krijgen.

Ontdek onze gezondheidsproducten

1-36 of 8625

Pagina:
  1. 1 / 240
Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 8625

Pagina:
  1. 1 / 240
Van hoog naar laag sorteren

Goede gezondheid = lekker in je vel

 

Lekker in je vel zitten betekent dat je optimaal van het leven kunt genieten. Een goede gezondheid staat hierbij aan de basis. Behoud je goede gezondheid en blijf lekker in je vel door goed en gevarieerd te eten, regelmatig te sporten of te bewegen en een goede nachtrust.

 

Wondverzorging

 

Bij wondverzorging is het belangrijk op de juiste manier met de de wond om te gaan. Voor eerste hulp bij ongelukken vind je bij Gezondmarkt diverse veilige, complete eerste hulpdozen en verbanddozen. Van eenvoudige basissets tot professionele sets voor bedrijven. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vette gazen, steriele gazen en pleisters om kleine en grote snijwonden, brandwonden of schaafwonden te behandelen om de genezing van de huid te ondersteunen. Gebruik altijd ontsmettingsmiddel om bacteriën te doden en de wond schoon te maken. Dit bevordert het natuurlijke genezingsproces.

 

Is een pleister niet voldoende? Geen nood! Gezondmarkt heeft ook een ruim aanbod aan verbandmiddelen. Van drukverbanden, kompressen, en elastisch wondverband tot snelverbanden. Ook bandages die de gewrichten ondersteunen en het herstel van blessures bevorderen vind je in allerlei soorten en maten.

 

Homeopathie, fytotherapie en Ayurveda als aanvulling voor de gezondheid

 

Bij Gezondmarkt geloven wij óók in de kracht van de natuur. Om deze reden vind je bij ons producten die te maken hebben met Ayurveda, aromatherapie, homeopathie en fytotherapie. Je vindt een breed scala aan kruiden, oliën, extracten en kruidenpreparaten met ieder hun specifieke heilzame eigenschappen. Heb je bijvoorbeeld te maken met stressvolle situaties? Kun je je slecht concentreren en kun je wel een rustgevende boost gebruiken? Dan neem je het ayurvedische preparaat Brahmi.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste gezondheidsproducten? Neem dan contact op met onze klantenservice.