HUISHOUDELIJK

HUISHOUDELIJK

Huishoudelijk werk. Het is iets wat gedaan moet worden. Vaak met frisse tegenzin. Gezondmarkt heeft vele soorten schoonmaakmiddelen, vloeibaar wasmiddel, of waspoeder en huishoudelijke benodigdheden in het assortiment. Ook hebben wij diverse allesreinigers en vlekoplossers. Zo kun je in één webshop voordelig en zonder te hoeven sjouwen al jouw favoriete producten bestellen.

Ontdek onze huishoudelijke producten

1-36 of 628

Pagina:
  1. 1 / 18
Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 628

Pagina:
  1. 1 / 18
Van hoog naar laag sorteren

Brandschone was

 

Bij Gezondmarkt houden wij van lekker schoon. Het liefst op natuurlijke of biologische wijze. Bij ons vind je een breed scala aan vloeibare wasmiddelen, waspoeders, waspods, vlekverwijderaars, handwasmiddelen, wasverzachters en huishoudelijke benodigdheden. Maar ook toppers als ossengal, Ariel, Biotex, Ecover en Vanish. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een brandschone was. Voor ieder oppervlak.

 

Wist je dat we ook minder bekende wasmiddelen in het assortiment hebben? Het plantaardige wasmiddel van Marius Fabre op basis van de Savon de Marseille zeepvlok is hier een mooi voorbeeld van. Dit is een ecologisch verantwoord wasmiddel en bijzonder geschikt voor de gevoelige en allergische huid.

 

Afwassen een fluitje van een cent

 

Of je nou met de hand afwast, of met een vaatwasser: voor de meesten is afwassen geen hobby. Gezondmarkt heeft een uitgebreid assortiment aan vaatwastabletten en afwasmiddelen. Ook hebben wij een groot aantal natuurlijke alternatieven voor chemisch afwasmiddel en zelfs de vaatwastabletten van Ecover is een van onze toppers. Wil je bewuster afwassen en minder vervuiling creëren? Kies dan voor een van de natuurlijke producten van Ecover , Ecodoo of Marius Fabre.

 

Alle soorten vlekken weg

 

Vlekverwijderaars heb je in allerlei soorten en maten. Net als vlekken. Gezondmarkt heeft een bijzonder groot aanbod aan vlekverwijderaars, allesreinigers en vloermiddelen. Zo hebben wij alleen van het topmerk HG alleen al 50 producten in het assortiment! Zoveel zag je er bij de supermarkt waarschijnlijk nooit. Ook andere toppers als Vanish, Dettol en Ajax mogen bij ons niet ontbreken. Ook voor ecologisch verantwoorde vlekverwijderaars kun je bij Gezondmarkt terecht.

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste huishoudelijke producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.