Klantenservice

De Gezondmarkt klantenservice staat voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 | 0320-289822

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over een product? Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Kun je een product niet vinden op de website? Of werkt er iets niet naar behoren? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Bellen kan op werkdagen tussen 09.00 tot 17.00 uur, op: +31320-289822.

 

 

Let op! Leveringsproblemen bij onze groothandel

In verband met leveringsproblemen en een storing in het voorraadbeheer van onze groothandel wijzen wij je graag op deze informatie met betrekking tot een mogelijk geannuleerde bestelling.

 

Je bestelling de volgende dag in huis!

Bestel je op werkdagen of zondag vóór 20.00 uur? Dan verwerken wij je bestelling nog dezelfde dag en heb je je bestelling nog de volgende dag in huis*!

De verzendkosten bedragen €5,- voor bestellingen onder de €50,-. Bestel je voor meer dan €50,-? Dan is de verzending gratis.

Heb je vragen over het bestelproces of over je bestelling? Bekijk dan de veelgestelde vragen over bestellen.

 

Betaalmethodes

Bij Gezondmarkt.nl kun je bestellingen betalen via een extra beveiligde SSL van geotrust-verbinding via de bekende betaalmethodes iDEAL, creditcard, PayPal. Daarnaast kun je bij Gezondmarkt ook betalen door middel van AfterPay. 

Meer weten over de geaccepteerde betaalmethodes?

 

Voorraad en levertijd

Bij de producten wordt aangegeven of een product op voorraad is. Mocht een product uitverkocht zijn, dan ontvang je zo snel mogelijk bericht over de verwachte levertijd. Wanneer een product niet meer leverbaar is, storten wij de betaling zo spoedig mogelijk weer terug.

Heb je vragen over de verzending of eventuele levertijd? Bekijk dan de veelgestelde vragen over verzending.

 

Retourneren

Je kunt zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst van jouw aankoop afzien. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen. Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn maatwerkproducten en hygiëneproducten of cd's waarvan de verzegeling is verbroken. Wij verzoeken je om voor de retourzending het bijgeleverde retourformulier in te vullen en mee te sturen met het product naar het onderstaande adres:

Retouradres Gezondmarkt:
Holicion Gezondmarkt
Postbus 242,
8200 AE, Lelystad

Meer weten over retourneren? Bekijk dan de veelgestelde vragen over retourneren.

 

Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor onze klachtenprocedure.

*bestellingen naar een Nederlands adres.