Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Melatonine 3 mg 3 fasen

Art.nr: 910835
50% van de melatonine komt direct vrij , na 50 a 60 minuten volgt de volgende 30% en 75 minuten na inname komt de laatste 20% vrij.
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud60vc
MerkVitortho

Omschrijving

50% van de melatonine komt direct vrij , na 50 a 60 minuten volgt de volgende 30% en 75 minuten na inname komt de laatste 20% vrij.

Vermindert jetlagklachten bij een minimale dosering van 0,5 mg kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming (EFSA-ID 1953). 

Draagt bij aan de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen, bij inname van 1 mg kort voor het slapen gaan (EFSA-ID 1953).

Samenstelling per vcap:
Melatonine 3 mg

Ingredienten
Melatonine pellets (Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Ethylcellulose, Coating, Indigotine), Capsulewand (Hydroxypropylmethylcellulose).

Gebruik
1 maal daags 1 vegicaps voor het slapen innemen. 

Fabrikant
VitOrtho bv
Laan van Waalhaven 323
2497 GL Den Haag

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte