Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Vitamine K & D zuigeling

Art.nr: 826464
Vitamine K & D druppels van Orthica is de ideale aanvulling op borstvoeding. In borstvoeding zitten alle nodige voedingsstoffen voor je kindje, behalve vitamine D en K. Deze beide vitamines zijn echter wel heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Zo speelt vitamine D een rol bij de botaanmaak en draagt het bij aan een sterk gebit. Vitamine K is van belang voor een goede bloedstolling. De gezondheidsraad raadt aan om beide vitamines vanaf dag 8 toe te dienen in de vorm van druppels wanneer er borstvoeding gegeven wordt. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 150 mcg Vitamine K en 10 mcg vitamine D. Orthica K & D druppels is op basis van deze aanbeveling samengesteld.
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud10ml
MerkOrthica

Omschrijving

K&D (druppels), Orthica

Vitamine K1 & D3 druppels speciaal voor zuigelingen

Borstvoeding is complete voeding, met uitzondering van vitamine D en K. Vitamine D speelt een rol bij de botaanmaak en draagt bij aan een sterk gebit. Vitamine K helpt bij een normale bloedstolling. De Gezondheidsraad adviseert borstgevoede baby's vanaf dag 8 te suppleren met 150 mcg vitamine K en 10 mcg vitamine D per dag. Orthica's K&D is samengesteld op basis van deze aanbeveling. De eerste dosis vitamine K krijgt de baby na de geboorte van de verloskundige. De verloskundige geeft dit met een pipet in het mondje van de baby.

Samenstelling
Vijf druppels bevatten:
Vitaminen:
vitamine K1 150 mcg - 200% ADH*
vitamine D3 10 mcg   - 200% ADH*
*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten
katoenzaadolie, vitaminen

Bevat geen
gluten, lactose, soja-eiwit, gist, saccharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Geschikt voor vegetariërs.

Gebruik
De aanbevolen dosering is 5 druppels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur toedienen tijdens of na een voeding. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Raadpleeg deskundige bij gebruik van antistollingsmiddelen.

Fabrikant:
Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 
02-2015