Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Anderen bestelden ook
Vitamine B12 1000 SR Vitamine B12 1000 SR 90tbOrthica € 25,50 € 21,67
Orthiflor original Orthiflor original 60caOrthica € 23,75 € 17,37

Dino orthiflor

Art.nr: 548724
Orthiflor Junior is een probiotica supplement voor kinderen. Het wordt gebruikt vanaf het moment van bijvoeden of na het gebruik van Orthiflor Start. De aanbevolen dosering van deze probioticamix met maar liefst 6 verschillende bacteriestammen is 2 gram per dag. Je kunt de poeder het beste toevoegen aan water, magere melk, yogurt drink of limonade op kamertemperatuur. Bij voorkeur op een lege maag nuttigen. Het kan ook worden toegevoegd aan flesvoeding of afgekolfde borstvoeding. Het is belangrijk dit product eerst op te lossen in vloeistof, om zo te genieten van een optimale werking.
10,0
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud70g
MerkOrthica

Omschrijving

Orthiflor Junior, Orthica

Probioticapreparaat

Orthiflor Junior is voor gebruik vanaf het moment van bijvoeden of na gebruik van Orthiflor Start tot de leeftijd van ongeveer zes jaar. Orthiflor Junior bevat een probioticamix met zes verschillende bacteriestammen en is het kinderproduct in de Orthiflor-serie. 

Samenstelling per anderhalf maatschepje (2 gram):
Bacteriepreparaat 1,0 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactococcus lactis
*kve = kolonievormende eenheden

Ingrediënten
rijstzetmeel, maltodextrine, natuurlijk EIWIT-isolaat, bacteriecultuur.

Bevat geen
gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Allergeneninformatie
Bevat eiwit.

Gebruik
De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf het moment van bijvoeden tot zes jaar is 2 gram per dag (anderhalf maatschepje). Het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. De aanbevolen dagdosering voor jonge kinderen kan ook worden toegevoegd aan één opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37°C). Buiten bereik van kinderen bewaren. De verpakking  na gebruik zorgvuldig sluiten, droog en bij kamertemperatuur bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken. 

Fabrikant:
Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Reviews

 • 29-12-2016
  10,0

  Mijn dochter heeft super veel baat bij het product dus vandaar nogmaals gekocht.

 • 21-9-2016
  10,0

  Snelle bezorging ben heel tevreden het product bevalt ons zeer goed.

 • 7-7-2016
  10,0

  Ik gebruik deze product al jaren voor mijn kinderen. Het lijkt goede effecten te hebben. Kinderen zijn minder allergisch geworden en hun gezondheid is verbeterd.