Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Anderen bestelden ook
Vitamine C1000 mg ascorbaten Vitamine C1000 mg ascorbaten 200tbBonusan € 46,09 € 41,48
Darmocare infantis Darmocare infantis 30sachBonusan € 39,50 € 30,54

Darmocare pro

Art.nr: 720096
Darmocare pro van Bonusan is ontwikkeld om de samenstelling van de darmflora in balans te krijgen. Dit product bevat gunstige bacteriestammen die helpen om de darmflora weer op te bouwen en zo ondersteunen ze een goede werking van de darmen. In principe kan dit nodig zijn op ieder moment in het leven door wat voor reden dan ook. Maar vaker zien we een verstoorde darmflora bij 50+-ers, omdat dan het aantal bifido bacteriën daalt. En er zo meer kans is voor schimmels en ongunstige bacteriën. Breng je darmen dan in balans met Darmocare pro van Bonusan!
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud30sach
MerkBonusan

Omschrijving

Bonusan Darmocare pro

Voedingssupplement met bacteriestammen voor volwassenen

Samenstelling per sachet (à 3 gram granulaat)
Minimaal 4 miljard (4 x 109) kiemen bij productie 7,5 miljard van de volgende bacteriën in gelijke verhoudingen:
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium bifidum
- Lactobacillus casei
- Lactococcus lactis
- Lactobacillus rhamnosus
- Bifidobacterium longum
aangevuld met Fructo Oligo Sachariden (FOS)

Ingredienten
Vulstof (maltodextrine, maiszetmeel), fructo oligo saccharides (FOS), bactericulturen.

Gegarandeerd vrij van
GMO, gist, gluten, lactose, caseïne, toegevoegde saccharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Toelichting op de samenstelling
Alle gebruikte bacteriestammen in Darmocare Pro zijn vrij van lactose en melkeiwitten (caseïne) en zijn bovendien van humane oorsprong.

Gebruik
De inhoud van een sachet oplossen in een glas handwarm water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Bij voorkeur innemen op een lege maag voor het slapen gaan, een half uur voor het ontbijt of anders met een koolhydraatrijke en vetarme maaltijd. In de vijftien minuten wachttijd krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken en actief te worden. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal. Het is aan te raden om het glas staand op te drinken. In deze houding bevinden de spieren van de maag zich in een zodanige stand dat de maagpassage het snelst gaat.

Bij aanvang van het gebruik van een pre- of probioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.

Waarschuwing
Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Fabrikant:
Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

12-2015