Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Aciforce (Vogel) | 7x3g

Art.nr: 862323
Aciforce Probioticum van A.Vogel is een product dat valt onder de zogenaamde probiotica. Dit probioticum is een supplement met drie miljard bacteriën per dosering. van Vogel | Inhoud: 7x3g.
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud7x3g
MerkVogel

Omschrijving

Aciforce Probioticum van A.Vogel is een product dat valt onder de zogenaamde probiotica. Dit probioticum is een supplement met drie miljard bacteriën per dosering. van Vogel | Inhoud: 7x3g.

Aciforce (Vogel) | 7x3g van Vogel (7x3g)

Aciforce Probioticum van A.Vogel is een product dat valt onder de zogenaamde probiotica. Dit probioticum is een supplement met drie miljard bacteriën per dosering.
 
Een verpakking Aciforce bevat 7 zakjes voor 7 dagen. 
 

Ingredienten:
Vulstof (gehydrolyseerd maïszetmeel, microkristallijne cellulose); bacteriestammen (Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis); iep (Ulmus fulva); enzymen.

De inhoud van een zakje bevat ongeveer 3 x 109 actieve kiemen. 1 sachet = 3 gram

Gebruik:
1 sachet (= 3 gram) per dag. In lauwwarm water oplossen en voor de maaltijd innemen, bij voorkeur ’s ochtends op een nuchtere maag. Aciforce is ook geschikt voor baby’s en kinderen.
Ons advies is om uw kind een half uur voor de eerste maaltijd de helft van een sachet te geven. Een verpakking is voldoende voor zeven dagen. 
 
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
 

Fabrikant:
Biohorma B.V.
J.P. Broekhovenstraat 16
8081 HC Elburg

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

11-2015

Probiotica producten

Probiotica is een melkzuurbacterie die ervoor zorgt dat je darmen goed werken. Met probiotica werkt u aan een goed immuumsysteem.

Over Natuurlijke producten A. Vogel

Volgens de grondlegger van A. Vogel levert de natuur ons alles wat we nodig hebben voor de bescherming en het behoud van onze gezondheid. Dit is de basis van alle producten.

Over Gezondmarkt.nl

2401773771