Naar boven
€ 15,49 € 13,17
Dit product is momenteel niet op voorraad.

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Gallexier tabletten

Art.nr: 530115
Artisjok bevordert de spijsvertering
10,0
Merk:

Specificaties

Inhoud84tb
MerkSalus

Omschrijving

Salus Gallexier tabletten

Tabletten ter ondersteuning van de spijsvertering¹ 

Kruidenformule ter ondersteuning van de spijsvertering¹ 
Gallexier tabletten van Salus zijn gebaseerd op een kruidenformule met onder andere artisjok¹ voor het behoud van een goede spijsvertering.

Daarnaast bevat Gallexier plantaardige extracten van kurkuma, mariadistel, paardenbloem, kamille en pepermuntblad. 

Gallexier tabletten worden vooral ingenomen na zware en vetrijke maaltijden. De artisjok bevordert de spijsvertering. De tabletten zijn handig voor onderweg, bijvoorbeeld bij een uitgebreid diner of tijdens de vakantie.

Je lichaam is uitgerust met een aantal organen voor inwendige reiniging. Ons huidige patroon van leven, eten en drinken maakt het soms nodig dat we dit schoonmaaksysteem zo nu en dan wat ondersteunen. Gallexier is een gezondheidsproduct op basis van artisjokken. Dit kruid ondersteunt de reinigende werking van de lever. Je lever is nauw betrokken bij het spijsverteringsproces. Zo speelt dit orgaan een belangrijke rol in de vetstofwisseling. Het produceert dagelijks ongeveer een halve liter gal dat nodig is voor de vertering van vetten.

Gallexier ondersteunt de reinigingsfuncties van het lichaam, bijvoorbeeld na het eten van een uitgebreide of vette maaltijd of een vette maaltijd.

De tabletten mogen gedurende een langere periode gebruikt worden. 

Gallexier is vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen en is ook verkrijgbaar in een vloeibare variant. 

•    Goed opneembare kruidenformule ter ondersteuning van de spijsvertering¹. 
•    Ondersteunt de reinigingsfuncties van het lichaam, bijvoorbeeld na het eten van een uitgebreide of vette maaltijd. 
•    Vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen

Over Salus   
Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 

De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.

Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.

 Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

Artisjokblad

336 mg

 
Ingredienten
Rijstzetmeel (Oryzae amylum), gedroogd extract (39 %) uit : LACTOSE (melk), gedroogt extract uit: artisjokblad (Cynara cardunculus subsp. flavescens), kurkuma wortel (Curcuma xanthorrhiza), mariadistel vrucht (Sylibum marianum), paardenbloem wortel en kruid (Taraxacum officinale), kamillebloem (Matricaria chamomilla), pepermuntblad (Mentha x piperita). Vulstof: cellulose, anti-klontermiddel: siliciumdioxide, lakmiddel: shellac, anti-klontermiddel: magnesiumstearaat / talk, emulgator: polysorbaat 80.

Gebruik:
2 à 3 tabletten per dag met water innemen tijdens of na de maaltijden.
Gallexier tabletten worden vooral ingenomen na zware en vetrijke maaltijden.

Bewaren in een droge, koele (max. 25 °C) ruimte zonder daglicht.

Distributeur
Oce Bio Nederland
Postbus 5085 
5004 EB  Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Reviews

  • 29-9-2017
    10,0

    goed voor de vetvertering na een zware maaltijd bijvoorbeeld