Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Blaaswier

Art.nr: 807330
Blaaswier blijkt vooral geschikt om de stofwisseling te bevorderen, en vetten en koolhydraten te verbranden.
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud45ca
MerkVitotaal

Omschrijving

De zee is altijd een gezonde voedselbron geweest. Niet alleen vanwege de vissen en schelpdieren, ook bleek zij een goede leverancier van groenten. Zoals Blaaswier, dat bijvoorbeeld door de Engelse kustbewoners nog steeds als zodanig wordt gegeten. Blaaswier spoelt aan aan de vloedlijn en vormt daar ook een goede voedingsbodem voor andere planten. 

Plantaardige kwaliteit
Vitotaal® Blaaswier is een plantaardig middel, zonder chemische toevoegingen zoals gist, gluten, kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. De productie geschiedt onder strenge kwaliteitscontrole.  

Botanische naam Fucus vesiculosus 
 
Samenstelling
Bevat 400 mg van het loof van de Blaaswier (Fucus vesiculosus) met minimaal 0,02% jodium; plantaardige capsule: hypromellose.

Bevat geen:
lactose, gluten, suiker, gist, conserveermiddelen, kleur-,  geur- en smaakstoffen. 
 
Gebruik
Voor de maaltijden 1 capsule met een 1⁄2 glas water innemen. Bevat ca. 80 mcg jodium per capsule; maximaal 2 capsules per dag. 
 
Let op! Niet voor langdurig gebruik. Aanbevolen wordt een gebruiksduur van 6 weken waarna een rustpauze van 2 weken dient te worden ingelast.  
 
Fabrikant:
Santesa B.V.
Postbus 112
1380 AC  Weesp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.