Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Cardiflor derma forte

Art.nr: 784000
Cardiflor Forte is een dubbel geconcentreerde crème die je kunt gebruiken bij eczeem en jeukende huidirritatie
10,0
Merk:
VSM
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud30ml
MerkVSM

Omschrijving

 

Cardiflor Forte is een dubbel geconcentreerde crème die je kunt gebruiken bij eczeem en jeukende huidirritatie. Cardiflor forte zit in een handige pompflacon en is hygiënisch in gebruik.
 
Toepassing
Cardiflor Forte kan worden toegepast bij jeukende huidirritaties, huidallergie en eczeem. De actieve ingrediënten verminderen de jeuk en helpen de huid herstellen. Cardiflor Forte is een medisch hulpmiddel. De crème ontleent zijn fysische werking aan glycerol en Cardiospermum halicacabum. Glycerol heeft een tweevoudige hydraterende werking; het verhoogt de absorptie van water vanuit de onderliggende lagen van de huid en voorkomt waterverlies van de huid aan de lucht. Cardiospermum halicacabum stabiliseert de membranen van celorganen en vermindert daardoor ontstekingsreacties in de huid.
 
Samenstelling
Glycerol (E422), Cardiospermum halicacabum, water, alcohol, octyldodecanol, PEG-20 cetostearyl alcohol, cetostearyl alcohol, carbomeer, natriumhydroxide, natrium cetylstearyl sulfaat, methylparabeen
 
Dosering en gebruiksaanwijzing
Cardiflor Forte is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. De crème 2 tot 3 maal daags op de huid aanbrengen en licht inmasseren. De ingesmeerde huid kan afgedekt worden om vlekken in kleding te voorkomen.
 
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.
 

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

 

Reviews

  • 17-12-2017
    10,0

    De huid voelt niet meer ruw aan.