Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Ratanhia tandpasta (Weleda) | 75ml

Art.nr: 600074
Ratanhia Tandpasta maakt het tandvlees sterk en stevig en trekt het samen rond de tandwortel, zodat de tanden vaste wortel kunnen houden. van Weleda | Inhoud: 75ml.
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud75ml
MerkWeleda

Omschrijving

Ratanhia Tandpasta maakt het tandvlees sterk en stevig en trekt het samen rond de tandwortel, zodat de tanden vaste wortel kunnen houden. van Weleda | Inhoud: 75ml.

Ratanhia tandpasta (Weleda) | 75ml van Weleda (75ml)

Ratanhia Tandpasta maakt het tandvlees sterk en stevig en trekt het samen rond de tandwortel, zodat de tanden vaste wortel kunnen houden. Bij goed poetsen met Ratanhia Tandpasta krijgt tandplak geen kans. Met zachte mintsmaak.  

Werking:
Het is het extract uit de Ratanhia-wortel dat het tandvlees sterk en gezond houdt. Als het tandvlees rood en gevoelig is, werken Ratanhia en mirre zuiverend. Krijt werkt als een natuurlijk schuurmiddel, zonder het glazuur aan te tasten.  

Gebruik:
Poets de tanden liefst na iedere maaltijd. Aan de tandpasta zijn geen fluoride en synthetische schuimmiddelen toegevoegd.  

Voor wie speciaal?

  • voor mensen die willen dat hun tanden goed geworteld blijven in gezond tandvlees
  • voor iedereen met rood en gevoelig tandvlees  

Ingredienten:

Tandpasta Natuurlijk

Behoud of krijg een goede mondhygiëne met natuurlijke tandpasta. Natuurlijke tandpasta bevat geen stoffen die

Over Natuurlijke producten Weleda

Sinds 1921 heeft Weleda als missie om de natuur bij ons terug te brengen. Daarom zijn alle producten 100% natuurlijk en goed voor milieu en mens!

Over Gezondmarkt.nl

Gezondmarkt: voor wie alleen het beste goed genoeg is. Bij de selectie van onze producten hebben we alleen de allerbeste producten uitgekozen, die niet alleen goed voor u zijn, maar ook voor de natuur. Bekijk snel ons assortiment: Gezondheid