Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Ratanhia mondwater (Weleda) | 50ml

Art.nr: 643163
Ratanhia Mondwater is er voor een natuurlijk reinigende en verfrissende mondverzorging van Weleda | Inhoud: 50ml.
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud50ml
MerkWeleda

Omschrijving

Ratanhia Mondwater is er voor een natuurlijk reinigende en verfrissende mondverzorging van Weleda | Inhoud: 50ml.

Ratanhia mondwater (Weleda) | 50ml van Weleda (50ml)

Ratanhia Mondwater is er voor een natuurlijk reinigende en verfrissende mondverzorging. Het ondersteunt het poetsen door de natuurlijke functies van het tandvlees te stimuleren en heeft een gezondmakende invloed op het speeksel.  

Werking:
Ratanhia Mondwater bevat extracten van Ratanhia-wortel, mirre en paardenkastanje en verder minerale zouten en etherische oliën van salie, kruidnagel en pepermunt. Naast het stimuleren van de natuurlijke functies van het tandvlees en het voorkomen van rood en gevoelig tandvlees, werken alle ingrediënten samen om het tandvlees vitaler te maken. Extract van de bast van de wilde paardekastanje gaat tandbederf tegen.  

Gebruik:
Zoals de verpakking al aangeeft is Ratanhia Mondwater een concentraat. Daarom is een scheutje in een halfvol glas met lauw water genoeg om mee te spoelen. Na het spoelen het mondwater uitspugen.  

Voor wie speciaal?

  • voor degenen die hun mondholte tot in de kleinste hoekjes willen reinigen
  • voor iedereen die zijn tandvlees gezond en sterk wil houden  

Tip: Ontstoken of gevoelig tandvlees kan plaatselijk zacht worden gemasseerd met een tandenborstel of een wattenstaafje, gedrenkt in onverdund mondwater.  

Ingredienten:

Natuurlijke Mondspoeling

Onze natuurlijke mondspoeling reinigt en verfrist uw mond grondig. Verfris uw mond en adem met deze natuurlijke mondspoeling.

Over Weleda natuurlijk

Omdat Weleda de natuur zo dankbaar is voor alles wat zij te bieden heeft, staat duurzaamheid bovenaan. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden.

Over Gezondmarkt.nl

3087107429