Naar boven
€ 8,50 € 7,65
Dit product is momenteel niet op voorraad.

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

After sun (Aloe Care) | 200ml

Art.nr: 602105
Gel op basis van Aloë Vera sap (95%) dat de eigenschap heeft de huid te beschermen en de groei van de huidcellen te bevorderen. van Aloe Care | Inhoud: 200ml.
Merk:

Specificaties

Inhoud200ml
MerkAloe Care

Omschrijving

Gel op basis van Aloë Vera sap (95%) dat de eigenschap heeft de huid te beschermen en de groei van de huidcellen te bevorderen. van Aloe Care | Inhoud: 200ml.

After sun (Aloe Care) | 200ml van Aloe Care (200ml)


Aloe care after sun gel op basis van Aloë Vera sap (95%) dat de eigenschap heeft de huid te beschermen en de groei van de huidcellen te bevorderen. Bovendien bevat Aloë Care AFTER SUN diverse kruiden extracten die verkoelend op de huid werken. Voor optimaal resultaat is dit product verrijkt met de vitamines E, B5 en F. Aloë Care AFTER SUN verzorgt, verzacht en verkoelt de huid na te intensief zonnen in de natuur of op de zonnebank. Meenemen op vakantie!  

Verkrijgbaar in flacon van 200 ml en 50 ml.

Natuurlijke Aftersun

Houd die mooie kleur langer vast en hydrateer uw huid met een goede aftersun die uw huid verkoeling biedt, hydtrateert en verzorgt.

Over Natuurlijke Verzorging Aloe Care

Aloe Care producten van Cruydhof hebben als hoofdbestandsdeel Aloe Vera, dit zorgt voor een milde en goede verzorging van de huid en helpt deze sneller te herstellen bij (zonne)brand en andere huidproblemen.

Over Gezondmarkt.nl

Gezondmarkt is bewust en betrokken. Ons aanbod Gezondheid heeft een natuurlijke basis. Zo krijgt niet alleen u het beste, maar geven we de natuur ook wat zij verdient.