Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Spierbalsem (Bonusan) | 100ml

Art.nr: 102305
Spierbalsem is uitermate geschikt ter verzorging van spieren en gewrichten. van Bonusan | Inhoud: 100ml.
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud100ml
MerkBonusan

Omschrijving

Spierbalsem is uitermate geschikt ter verzorging van spieren en gewrichten. van Bonusan | Inhoud: 100ml.

Spierbalsem (Bonusan) | 100ml van Bonusan (100ml)

 
Samenstelling
 

Per 100 gram
Turpentine6,5g
Eucalyptus globulus0,5g
Hulpstoffen
aqua, caprylic/capric triglyceride, glycerylstearate SE, cetyl palmitate, cetyl alcohol, propylene glycol, sodium cetearyl sulfate, methylisothiazolinone, phenethyl alcohol, PPG-2-methyl ether.

Beschrijving
Spierbalsem bevat onder andere turpentine en eucalyptus. Twee componenten die een belangrijke en goede invloed uitoefenen op de bloedcirculatie in de huid (lokaal aangebracht) en op de onderliggende spieren en gewrichten. Turpentine is afkomstig uit de harsen van een aantal pinussoorten (onder andere grove den). De etherische oliën van de pinussoorten worden tevens gewonnen uit de naalden en takken. De etherische oliën bevatten een aantal terpenen, vooral de monoterpenen pineen en limoneen. Het zijn deze terpenen die zorgen voor een verhoogde doorbloeding van de huid en daardoor het herstelvermogen versterken. Door de verwarmende eigenschappen en de goede invloed op de bloedcirculatie worden restproducten sneller afgevoerd, waardoor het tevens zeer verzorgend is voor spieren en gewrichten.
De etherische oliën van Eucalyptus globulus worden gewonnen uit het blad en bevatten ook een hoog gehalte aan monoterpenen (onder andere cineol en het pineen en limoneen). Op de huid verzorgt het voornamelijk de stofwisseling van de cellen en versterkt het de lokale doorbloeding.

Spierbalsem is uitermate geschikt ter verzorging van spieren en gewrichten. Door een verbeterde doorbloeding zorgt het voor het soepel houden hiervan. Het kan gebruikt worden als warming up om het risico op blessures bij training/sport te verminderen, helpt bij herstel van blessures en vermoeide en stijve spieren na training, bij het opstaan of door kou.

Gebruik
De te behandelen plekken meerdere malen per dag insmeren. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Waarschuwing
Invloed op geneesmiddelen en gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Natuurlijke Sport Verzorging

Voor extra energie tijdens of na het sporten kun je kiezen voor Natuurlijke sport Verzorgingsproducten.

Over Natuurlijke gezondheidsproducten Bonusan

Bonusan helpt u op een natuurlijke manier gezond te zijn en te blijven!

Over Gezondmarkt.nl

1485137795