Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Mirte wild (CHI) | 10ml

Art.nr: 109584
De lichtbruine tot donkerbruine olie heeft een zeer originele geur: kruidig met een ondertoon van kamfer en eucalyptus. van CHI | Inhoud: 10ml.
Merk:
CHI
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud10ml
MerkCHI

Omschrijving

De lichtbruine tot donkerbruine olie heeft een zeer originele geur: kruidig met een ondertoon van kamfer en eucalyptus. van CHI | Inhoud: 10ml.

Mirte wild (CHI) | 10ml van CHI (10ml)

De mirte uit het Middellandse Zeegebied wordt wel de Europese eucalyptus genoemd. De lichtbruine tot donkerbruine olie heeft een zeer originele geur: kruidig met een ondertoon van kamfer en eucalyptus. Mirte begeurt een kamer met een frisse kruidige geur en kan bij luchtwegklachten goede diensten bewijzen, net als de eucalyptus, maar dan met een mildere werking. Een bijzondere goede olie bij rokershoest. Inwrijvingen met mirte (gemengd met een vette plantolie) op de borst kan verstopte luchtwegen verlichting geven.

Aromatherapie & Etherische oliën

Door middel van stoomdestillatie wordt een etherische olie verkregen. Etherische oliën kunnen een goed en natuurlijk alternatief zijn op de reguliere geneeswijze voor lichte kwalen.

Over Natuurlijke Verzorgingsproducten CHI

De ingrediënten van CHI zijn allemaal 100% natuurlijk. Er wordt gebruik gemaakt van plantaardigheden zoals vette plantoliën, essentiële oliën, bloemenwaters, klei, himalaya zouten tot kwalitatief uitzonderlijke composities voor de algemene huidverzorging maar ook voor specifieke probleemgebieden van de huid.

Over Gezondmarkt.nl

3321505781