Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

DPP-IV ultimate (Vitakruid) | 90vcap

Art.nr: 897406
BioCore DPP-IV® enzym is ontworpen om de vertering van tarwe of andere granen makkelijker te maken. van Vitakruid | Inhoud: 90vcap.
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud90vc
MerkVitakruid

Omschrijving

BioCore DPP-IV® enzym is ontworpen om de vertering van tarwe of andere granen makkelijker te maken. van Vitakruid | Inhoud: 90vcap.

DPP-IV ultimate (Vitakruid) | 90vcap van Vitakruid (90vcap)

BioCore DPP-IV® enzym is ontworpen om de vertering van tarwe of andere granen makkelijker te maken. Het is een 100% natuurlijk enzym voedingssupplement. Het product is gestandaardiseerd met betrekking tot de HUT, AP en DPP-IV activiteit en ondersteunt de vertering van eiwit-peptiden zoals casomorphinen en glutemorphinen.

Het verteren van tarwe of andere granen is voor veel mensen lastig. Het BioCore DPP-IV® enzym is ontworpen om deze vertering makkelijker te maken. Het is een gestandaardiseerde, 100% natuurlijk supplement dat een gegarandeerd DPP-IV activiteit biedt. DPP-IV staat voor dipeptidylpeptidase IV. Deze naam is gegeven aan een specifieke actieve fase van de spijsvertering, namelijk tijdens het moment dat de peptiden uit granen worden afgebroken, waardoor deze onschadelijk worden. BioCore DPP-IV is een unieke mix van specifieke protease-enzymen die een gestandaardiseerde activiteit van DPP-IV levert per 100 mg (zie HUT, AP en DPP-IV bij ingrediëntentabel). Het is het enige supplement in zijn soort die de barre omgeving van de maag kan overleven en deze bijzondere activiteit kan leveren daar waar het nodig is. Voor glutengevoelige personen en iedereen die moeite heeft met het verteren van graanproducten biedt DPP-IV Ultimate een uitkomst.

Samenstelling:

IngrediëntHoeveelheidRI*
BioCore DPP-IV®
100mg
**
waarvan:
  
- Protease (Asparagillus oryzae) 30.000 HUT
30mg
**
- Protease (Asparagillus oryzae) 500 DPP-IV
60mg
**
- Protease (Asparagillus Melleus) 8,5 AP
10mg
**
* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

Ingrediënten:
Microkristallijne cellulose (vulstof), Enzymen (proteasen mix), Hypromellose (capsule), Magnesium stearaat (anti-klontermiddel)

Dit product bevat geen:
gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Gebruik:
Neem 3 x daags 1 capsule. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

Fabrikant:
Vitakruid BV
Jadelaan 61
2132 XX  Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2014

Overig Spijsvertering

Een goed werkende spijsvertering zorgt ervoor dat eten zo wordt afgebroken dat het bruikbaar is voor ons lichaam. Werkt je spijvertering niet goed, dan kan dit leiden tot verschillende lichamelijke klachten. Behandel daarom uw spijsverteringsklachten snel en doeltreffend.

Over Vitakruid supplementen

Gezondheid is het grootste goed dat je maar kunt hebben. Daarom zet Vitakruid zich in voor de ontwikkeling van hoogwaardige supplementen die u helpen uw gezondheid te behouden en te ondersteunen.

Over Gezondmarkt.nl

3081303833