Naar boven
€ 8,29 € 7,46
Dit product is momenteel niet op voorraad.

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Citroenzuur poeder (Tendo) | 800g

Art.nr: 652624
Citroenzuur kent vele toepassingen. Zo wordt het onder andere gebruikt in frisdranken als zuurteregelaar, versterkt het de werking van antioxidanten en wordt het in het huishouden gebruikt om bijvoorbeeld kalkaanslag of algen te verwijderen. Het is heel milieuvriendelijk en wordt ook goed verdragen door mensen met allergiën.
Merk:

Specificaties

Citroenzuur poeder van Tendo

Citroenzuur is een natuurlijk bewaarmiddel en zuurteregelaar. In veel producten die we in de supermarkt kunnen kopen wordt citroenzuur gebruikt. Denk hierbij aan frisdrank, smeerkaas, bak- en braadboter, margarine, cake, taart en instant sauzen. Het komt van nature ook voor in menselijke cellen en is daarmee heel geschikt voor mensen die snel last hebben van irritaties bij huishoudelijke producten of voor wie graag op een natuurlijke, milieuvriendelijke maar toch grondige manier zijn of haar huishouden wilt doen. Citroenzuur is erg lang houdbaar en daarom heel geschikt om groot in te kopen. 

Waarvoor kun je citroenzuur gebruiken? 

  • Als natuurlijk bewaarmiddel en zuurteregelaar
  • Geeft een zure smaak aan voedsel
  • Versterkt en stabiliseert de gelei of gel in jam en marmelades
  • Voorkomt verkleuring van fruit
  • Als grondig en natuurlijk schoonmaakmiddel bij kalkaanslag en algaanslag
  • Haalt roest weg bij metalen voorwerpen
  • Biologische en natuurlijke toiletreiniger

Zelfzorgmiddelen overig

We bieden u een natuurlijk alternatief met onze grote selectie natuurlijke zelfzorgmiddelen. Voor wie geen zware en chemische medicatie wiil gebruiken zijn natuurlijke en homeopatische zelfzorgmdidelen ideaal! Bekijk ons volledige assortiment met zelfzorgmiddelen en ontdek hoe jij je gezondheid op een natuurlijke en doeltreffende manier kunt ondersteunen!

Over Natuurlijke supplementen Tendo

Voel je fit en fris met de natuurlijke supplementen, huishoudelijke middelen en zelfzorgmiddelen van Tendo. Tendo biedt de juiste aanvulling op je voeding en bied je een milieuvriendelijke, biologische en grondige oplossing voor tal van huishoudelijke klusjes!

Omschrijving

Citroenzuur poeder van Tendo | Inhoud: 800g.

Citroenzuur poeder (Tendo) | 800g van Tendo (800g)

Citroenzuur poeder

Voedingsmiddel.
Cosmetica, farma.

Koel, droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Zelfzorgmiddelen overig

We bieden u een natuurlijk alternatief met onze grote selectie natuurlijke zelfzorgmiddelen. Voor wie geen zware en chemische medicatie wiil gebruiken zijn natuurlijke en homeopatische zelfzorgmdidelen ideaal!

Over Natuurlijke supplementen Tendo

Voel je fit en fris met de natuurlijke supplementen van Tendo. Tendo biedt de juiste aanvulling op je voeding.

Over Gezondmarkt.nl

2714958314