Naar boven
€ 6,95 € 4,45
Dit product is momenteel niet op voorraad.

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Anderen bestelden ook
Zuiveringszout (Zechsal) | 1kg Zuiveringszout (Zechsal) | 1kg 1kgZechsal € 11,50 € 10,35

Natriumbicarbonaat (Tendo) | 1000g

Art.nr: 652706
Natriumbicarbonaat van Tendo (1000 gram) wordt ook wel bakingsoda, baksoda of zuiveringszout genoemd. Zowel in het huishouden als voor de eigen gezondheid en in de keuken wordt Natriumbicarbonaat gebruikt. De scheikundige naam van Natriumcarbonaat is NaHCO3 en het komt van nature ook voor in ons lichaam als zuurbuffer.
9,0
Merk:

Combineer met

Specificaties

Bevat geen aluminium. 

Omschrijving

Toepassingen Natriumbicarbonaat

Het is belangrijk voor de zuurbalans dat het lichaam voldoende Natriumbicarbonaat in zich heeft. Ook wordt het gebruikt als zuurteregelaar in voedingsmiddelen en als stabilisator en rijsmiddel. Daarom wordt het ook wel baking soda genoemd. In voedingsmiddelen kun je het ook terugvinden onder het E-nummer E500. En in geneesmiddelen wordt natriumcarbonaat gebruikt tegen bijvoorbeeld maagzuur. In het huishouden gebruik je bakingsoda als een milieuvriendelijk alternatief voor schuurmiddel. 

Overig Gezondheidsproducten

We bieden u een ruime keuze gezondheidsproducten met een natuurlijke en veelal plantaardige basis. 

Over Tendo Natuurlijke Supplementen

Met de natuurlijke producten van Tendo zijn er wel 1001 toepassingen te verzinnen. Tendo staat bekend om zijn hoogwaardige vitamines en mineralen. Zo krijg je met de voedingssupplementen op een goede en heel gemakkelijke manier voldoende vitamines binnen en heb je meer energie dan ooit tevoren! Het assortiment reikt nog verder, want ook voor in het huishouden zijn er ook talloze natuurlijke producten te vinden. Zoals talkpoeder, deoderant en nagellakremover. Door geen gebruik te maken van chemische stoffen, geef je jezelf en de natuur het allerbeste!

Reviews

  • 10-1-2016
    10,0

    Supersnelle levering, prima prijs.

  • 1-1-2017
    8,0

    Prima als huid verzorging.