Naar boven
€ 15,85 € 14,26
Dit product is momenteel niet op voorraad.

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Sandelhout (Biover) | 5ml

Art.nr: 664065
Santalum spicatum, niet te verwarren met Santalum album die in India wordt gecultiveerd, is een kleine struik of boom die in Zuidwest-Australië groeit van Biover | Inhoud: 5ml.
Merk:

Specificaties

Inhoud5ml
MerkBiover

Omschrijving

Santalum spicatum, niet te verwarren met Santalum album die in India wordt gecultiveerd, is een kleine struik of boom die in Zuidwest-Australië groeit van Biover | Inhoud: 5ml.

Sandelhout (Biover) | 5ml van Biover (5ml)

Latijnse naam: Santalum spicatum   
Producerend orgaan (p.o.): hout
Biochemische specificiteit (b.s.): cis-α-santalol 
Productiemethode: stoomdistillatie
Geur: zachte, zoete, houtige, oriëntaalse geur 

Santalum spicatum, niet te verwarren met Santalum album die in India wordt gecultiveerd, is een kleine struik of boom die in Zuidwest-Australië groeit. Santalum spicatum is een wortelparasiet: hij hecht zich vast aan de wortels van een gastboom. Sandelhout gebruikt die gastboom om voedingstoffen en water op te nemen. 

Gebruik

De olie van sandelhout kan gebruikt worden voor verdamping. Het is een ideale olie voor meditatie. Ze wordt gebruikt bij spanning en inspanning. Sandelhout is bovendien een waardevolle olie in de huidverzorging en in massageoliën. Ze is geschikt voor alle huidtypes. Daarnaast ondersteunt deze olie de doorstroming. 

inname: neen
huid: 1 druppel plaatselijk of meerdere druppels verdund in basisolie   
verstuiving: samen met andere etherische oliën 

Ingrediënten

100% pure en natuurlijke etherische olie van sandelhout

Etherische Olien en Aromatherapie

Aromatherapie kan gezien worden als een alternatieve geneeswijze. Bij aromatherapie maak je gebruik van etherische oliën van geneeskrachtige bloemen, kruiden en planten.

Over Supplementen Biover

Biover wil op een natuurlijke en verantwoorde manier haar producten maken en distributeren. De ingrediënten zijn dan ook met veel zorg en respect voor het milieu uitgekozen. Waar mogelijk zijn de stoffen afkomstig uit de gecontroleerde biologische teelt. Biover draagt dan ook het biolabel.

Over Gezondmarkt.nl

3051723898