Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Magnesium

Art.nr: 834089
Sleepzz Magnesium
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud40st
MerkSleepzz

Omschrijving

Magnesium is een mineraal dat in iedere cel van het lichaam aanwezig is. Het speelt een belangrijke rol in de werking van spieren en zenuwen en is onmisbaar voor de energie productie. Magnesium is aanwezig in vele voedingsmiddelen, met name in groene groenten, noten en granen. Door veranderingen in het eetpatroon van de mens en het steeds verder bewerken van ons voedsel, zit er minder magnesium in dan vroeger. Sleepzz Magnesium is een hoog gedoseerd Magnesium supplement met 813 mg magnesiumcitraat. Deze hoogwaardige vorm van magnesium wordt zeer goed door het lichaam opgenomen en kan daardoor effectief zijn werk doen in het lichaam. Deze sterke formule bevat naast magnesium ook zink, vitamine B6, melatonine en passiflora. Zink helpt bij stress en spanning, vitamine B6 geeft extra energie en melatonine en passiflora bevorderen de slaap.

Toepassing:
Geeft energie bij vermoeidheid
- Fit en uitgerust wakker worden

Samenstelling per tablet:
- 813 mg magnesium citraat (94 mg magnesium)
- 10 mg zink
- 0,29 mg melatonine
- 1,4 mg vitamine B6
- 75 mg passiflora extract

Ingrediënten:
Magnesiumcitraat, vulmiddel (microkristallijn cellulose + siliciumdioxide), passiebloem, zinkcitraat, antiklontermiddel (magnesiumstearaat + talk), coating agent (hydroxypropyl methyl cellulose), kleurmiddel (titaniumdioxide), pyridoxine HCI, bevochtigingsmiddel (polysorbaat), melatonine, glansmiddel (bijenwas)

Allergie-informatie:

Sleepzz Magnesium is lactose-, gluten- en suikervrij en bevat geen geur- en smaakstoffen of conserveermiddelen.
Bewaren:
 Koel en droog. Buiten bereik van jonge kinderen.

Gebruik:
½ uur voor het slapen gaan 1 tablet met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Gebruik bij overgevoeligheid, kinderen tot 2 jaar, mensen met een auto-immuunziekte, zwangere vrouwen en bij borstvoeding wordt niet geadviseerd. Bij medicijngebruik eerst uw arts raadplegen.

Fabrikant:
Vemedia B.V. 
Verrijn Stuartweg 60 
1112 AX Diemen
 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 
06-2015