Naar boven

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

Desoderant reinigingsmiddel Provence

Art.nr: 897607
Ontgeurend - Concentreerde formule
Merk:
Levertijd:
Voor 20:00 uur besteld morgen in huis

Specificaties

Inhoud1000ml
MerkEcodoo

Omschrijving

Ecodoo Desinfecterende reinigingsmiddel

Ontgeurend - Concentreerde formule

Ingredienten:
Benzalkoniumchloride, SL: 2.475% m/m, TP2 en TP4, Parfum, Limoneen.

Gebruik:
Schudden voor elk gebruik.
Om te verfrissen: Voor vloeren 2 keer drukken voor 1 liter water. vijf minuten laten inwerken. Voor de was 2 keer drukken (5 kg was) in het wasmiddelcompartiment. Niet laten koken. Voor containerruimten en afvalcontainers 500 ml voor 10 liter water. Aanbrengen op het te behandelende oppervlak. Voor huishoudapparatuur: 1/2 dop voor 2 liter water, 3 tot 5 verstuivingen op het te behandelende oppervlak.
Om te ontsmetten: Voor vloeren 25 ml voor 1 liter water. Vijftien minuten laten inwerken. Om containerruimten en afvalcontainers te ontsmetten, 250 ml voor 10 liter water. Aanbrnegen op het te behandelende oppervlak. Vijftien minuten laten inwerken. Voor huishoudapparatuur: 12 ml voor 500 ml water, 3 tot 5 verstuivingen op het te behandelende oppervlak. Vijftien minuten laten inwerken. Voor schimmel een verdunning van 15% gebruiken.

Waarschuwing:
Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor aquatische organismen. Heeft op lange termijn schadelijk effecten. Tijdens raadpleging van een arts de verpakking of het etiket bij de hand houden. Elk contact met de ogen huid of kleding vermijden. Bij contact met de huid: overvloedig spoelen met water en zeep. Bij contact met de ogen: voorzichtig spoelen met water gedurende meerdere minuten. Eventuele contactlenzen bij het slachtoffer uitnemen indien deze gemakkelijk uitneembaar zijn. Opnieuw afspoelen. bij huidirritatie: een arts raadplegen. Onmiddellijk een antigifcentrum/ een arts bellen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Bij ingestie een antigifcentrum of arts bellen.

Fabrikant:
Euro Nat
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk