Naar boven

Hoestmiddelen

Behoort benauwdheid en hoesten op dit moment tot je dagelijkse bezigheden? Ontdek dan het assortiment natuurlijke hoestmiddelen van Gezondmarkt. Je treft hier diverse producten waarmee je je keel kunt verzachten tijdens een hoestbui en middelen die de genezing van je luchtwegen versnellen. De ingrediënten uit onze hoestmiddelen zijn van natuurlijke oorsprong, maar we hebben ook tabletten in onze collectie opgenomen met broomhexine. Deze stof zorgt voor de afbraak van taai slijm, waardoor benauwdheid en hoesten zullen verdwijnen.

Hoesttabletten

Als je op zoek bent naar een alternatief voor hoestdrank, zijn hoesttabletten een uitstekende keuze. Bij Gezondmarkt vind je bruistabletten en tabletten die je drie keer daags moet nemen ter verbetering van de luchtwegen. De tabletten zijn een uitkomst voor iedereen die niet dol is op thijmsiropen of wie geen extra suikers tot zich wil nemen. De tabletten tegen hoest uit ons assortiment zijn verrijkt met broomhexine. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat slijm gemakkelijker is op te hoesten, waardoor je sneller van vervelende hoestbuien af zult zijn.

Natuurlijke hoestdranken

Behalve onze krachtige broomhexine tabletten vind je bij Gezondmarkt natuurlijke hoestdrank die elke hoestbui in de kiem smoort. Deze hoestdranken zijn gemaakt van ingrediënten die een natuurlijke oorsprong hebben en waarvan de werking al duizenden jaren bekend is. Zo bevat de handzame hoestspray een krachtige combinatie van kruiden en honing. Honing heeft een antibacteriële werking, smeert de keel en onderdrukt het hoesten. Dankzij de handige spray die je gemakkelijk overal mee naar toeneemt, is deze natuurlijke hoestdrank een uitkomst voor iedereen die geplaagd wordt door hoestbuien!