Naar boven

Middelen tegen keelpijn

Heb je moeite met slikken en voelt je keel van binnen scherp aan? Met de middelen tegen keelpijn van Gezondmarkt kun je deze klachten snel verzachten en verminderen. Vaak is keelpijn een voorbode van een opkomende verkoudheid, maar ook droge lucht of overbelasting van de stem. Omdat keelpijn vaak vanzelf weer overgaat, hoef je er over het algemeen niet voor naar de dokter. Dat betekent niet dat keelpijn geheel onschuldig is, want je kunt er flink last van hebben. Zo gaat keelpijn vaak gepaard met opgezette klieren, een vervelend gevoel tijdens het praten, niezen en hoesten. Gelukkig zijn hiervoor diverse middelen die je keelpijn tijdelijk kunnen verminderen.

Natuurlijke middelen tegen keelpijn

Direct grijpen naar farmaceutische middelen die je door de keelpijn niet in één keer weg kunt slikken, is niet meer nodig dankzij de natuurlijke middelen tegen keelpijn uit ons assortiment. Zo kun je bij ons terecht voor Santasapina van A.Vogel, een keelsiroop dat een verzachtende werking heeft op de keel. De siroop is gemaakt van de jonge uitlopers van de fijnspar, die heilzame stoffen bevat. Deze zijn onder andere rijk aan etherische olie die net zoals de honing en de perensap in Santasapina een verzachtende werking op de keel hebben. De siroop heeft een aangename smaak en is door de vloeibare en dikke structuur eenvoudig door te slikken.

Opkomende keelpijn voorkomen

Wil je opkomende keelpijn voorkomen of de kop indrukken, maar is siroop voor jou geen optie? Ontdek dan de keeltabletten uit ons assortiment. Op deze smakelijke tabletten moet je zuigen, zodat langzaam alle vitamines, mineralen en de geneeskrachtige kruiden loskomen. Vitamine C en zink worden eenvoudig opgenomen en ondersteunen het immuunsysteem en de lichaamseigen afweer. Vlierbes helpt om vrijer te ademen en houdt de keel schoon. En dankzij de combinatie van vruchtenexctracten en stevia zijn de keeltabletten van Gezondmarkt zeer smakelijke middelen tegen keelpijn!