Naar boven

Aanhoudende neusverkoudheid

Zit je al dagen of weken verstopt in een fort van papieren zakdoekjes? Dan weet je als geen ander dat een aanhoudende neusverkoudheid je dagelijkse activiteiten behoorlijk kan belemmeren. Een lopende neus of een neus waardoor je niet meer kunt ademen. Wat dacht je van schrale en rode bovenlip, nadat je hebt zitten snuiten. Een aanhoudende neusverkoudheid kan verschillende oorzaken hebben.

Een verkoudheid is een infectie van de luchtwegen, die veroorzaakt wordt door één van de vele verkoudheidsvirussen. Een virus slaat toe wanneer je weerstand laag is. Daarnaast kun je ook geplaagd worden door niesbuien en een lopende neus wanneer je last hebt van allergieën. Een allergie voor huisstofmijt of hooikoorts kan ervoor zorgen dat je zonder het gebruik van anti- histamine elke dag het gevoel hebt dat je verkouden bent.

Middel tegen verstopte neus

Iedereen die weleens een verstopte neus heeft gehad, weet dat het dag en nacht een storende factor kan zijn. Een verstopte neus wordt veroorzaakt door een overgevoeligheid voor bepaalde prikkels. Het neusslijmvlies zwelt hierbij op en vormt meer slijm. De ene keer raakt de neus verstopt, de andere keer gaat het lopen en soms komt een combinatie hiervan voor. Door de bijbehorende prikkeling moet je vaak niezen. Kun je niet slapen vanwege een verstopte neus of heb je er erg last van dat je minder zuurstof binnen krijgt? Dan is neusspray een goed midden tegen verstopte neus. Bij Gezondmarkt kun je terecht voor neussprays in verschillende samenstellingen en met diverse ingrediënten. Cinuforce neusspray VSM heeft een zeezoutgehalte van 2,2% wat ervoor zorgt dat het slijm wordt verdund en dat het neusslijmvlies slinkt. Met deze krachtige neusspray van Gezondmarkt kun je elke aanhoudende neusverkoudheid gemakkelijk aan!