Naar boven

NATUURLIJKE PIJNSTILLERS

Hoofdpijn, kiespijn, buikpijn, we hebben er allemaal op de meest onhandige momenten weleens last van. Het is prettig dat je dan altijd pijnstillers zonder recept kunt krijgen om de pijn te verlichten. Bij Gezondmarkt heb je ruime keuze uit verschillende pijnstillers die op diverse manieren in te nemen zijn. Heb je keelpijn of ben je misselijk en is het lastig om de pijnstiller oraal in te nemen? Dan vind je bij ons zetpillen die via de darmen snel opgenomen worden zodat je snel van je pijn af bent. Met de spiergels uit ons assortiment kun je lokaal de pijn bestrijden. Stramme en stijve spieren worden soepel gehouden door de warmte die de gel afgeeft. Hierdoor worden de gevoelige spieren verzorgd.

Pijnstillers

Wanneer je pijn hebt en niet direct naar zware pijnstillers wilt grijpen, zijn de paracetamols en ibuprofens uit ons assortiment een uitstekend alternatief. Mits je je aan de aanbevolen dosering houdt, bestrijden deze pijnstillers effectief de pijn zonder dat het bijwerkingen geeft. In onze webwinkel vind je paracetamols voor volwassenen en kinderen in verschillende doseringen. Daarnaast zijn er paracetamols met en zonder coffeïne verkrijgbaar. Coffeïne versterkt het pijnstillende effect en werkt daarbij opwekkend. Ideaal wanneer je aan het werk bent met hoofdpijn en nog even door moet.

Pijnstillers kopen zonder recept

Wil je pijnstillers gebruiken maar heb je moeite met het slikken van de traditionele ronde pil? Dan vind je bij Gezondmarkt alternatieven voor de standaard pijnstiller zonder recept. Zo kun je kiezen voor een paracetamol caplet. Deze pil heeft een langwerpige vorm en is omhuld met een glad buitenlaagje. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de pil eenvoudig en snel door te slikken is. Heb je juist moeite met de smaak van een pijnstiller? Roter biedt paracetamol met bessensmaak zodat je ze langer op de tong kunt houden en gemakkelijker kunt doorslikken. Smakelijke en eenvoudig in te nemen alternatieven voor traditionele pijnstillers zonder recept vind je natuurlijk bij Gezondmarkt!