Naar boven

Zelfzorggeneesmiddelen

Wie bij gezondheidsklachten geen zware farmaceutische middelen wil gebruiken, vindt in zelfzorggeneesmiddelen een natuurlijk alternatief. Gezondmarkt heeft een breed assortiment geneesmiddelen en verzorgingsproducten op basis van kruiden en andere natuurlijke ingrediënten. Bij een droge huid ligt het voor de hand om een voedende huidcrème of olie te gebruiken. Isabelle+ heeft een breed scala aan huidverzorgingsproducten op basis van voedende, natuurlijke oliën. Deze zelfzorggeneesmiddelen zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook bij een droge of beschadigde huid.

Zelfzorgmedicatie

Ook op het gebied van zelfzorgmedicatie ben je in onze webwinkel aan het goede adres. Heb je bijvoorbeeld last van je ogen, dan kun je kiezen voor oogdruppels van bijvoorbeeld Vogel of New Care. Bij slaapproblemen kunnen slaappillen een uitkomst bieden, maar deze kunnen op de langere termijn verslavend zijn en soms vervelende bijwerkingen hebben. Met de rustgevende zelfzorgmedicatie die je bij Gezondmarkt vindt, is dat risico kleiner omdat het hier om kruidenpreparaten gaat. Deze kruiden hebben rustgevende eigenschappen, maar hebben door hun lage concentratie van werkende stoffen veel minder vervelende bijwerkingen.

De rustgevende zelfzorggeneesmiddelen zijn ook goed te gebruiken als je last hebt van zenuwen. Doordat je wat rustiger wordt, kun je je zenuwen beter in bedwang houden zodat ze je functioneren minder beïnvloeden. Het middel Melatonine is in beide gevallen goed te gebruiken. In het assortiment van Gezondmarkt vind je naast zelfzorgmedicatie ook een brede keuze aan testsets, bijvoorbeeld om de PH waarde van je lichaam te meten of om voedsel op allergenen te testen. Kortom, in onze webwinkel vind je zelfzorggeneesmiddelen in allerlei varianten en altijd tegen een scherpe prijs!