Naar boven

Benoordenhout Natuurdrogist Den Haag

ln Den Haag ben je welkom bij drogisterij Benoordenhout. Het team met eigenaar Rob ter Haar staat voor jou klaar om je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Inmiddels hebben ze dan ook een grote vaste groep klanten die zelfs van ver komen voor de producten. Het assortiment van Gezondmarkt is ook terug te vinden bij drogisterij Benoordenhout.

Natuurdrogist Den Haag

"Verstandig & gezond leven" dat is de filosofie van deze homeopatische drogisterij. Graag helpen ze jou om op deze wijze te leven. Heb je gezondheidongemak? Dan worden deze vanuit deze filosofie aangepakt. Dit houdt in dat allereerst de oorzaak van het probleem wordt gekeken, om zo een passende oplossing te zoeken. Hiervoor vindt er eerst een uitgebreide diagnose plaats. Met ruim 30 jaar ervaring staan Rob en zijn team voor jou klaar. Kom daarom langs voor een persoonlijk advies. 

Bij verstandig leven hoort volgens deze homeopatische drogisterij uit Den Haag het werken met natuurlijke producten. Zulke producten passen goed bij de natuurlijke samenstelling van het menselijk lichaam en is daarom een verstandige keuze. 

Rob ter Haar van Benoordenhout natuurdrogist Den Haag geeft tips over gezondheidprojecten.

Fytotherapie

Naast homeopatische middelen bevat het assortiment van de Natuurdrogist in Den Haag ook fytotherapeutische middelen. Een ander woord voor fytotherapie is kruidengeneeskunde. Fytotherapeutische middelen zijn in tegenstelling tot homeopatische middelen niet gepotentieerd en worden niet of nauwelijks in verdunde vorm toegediend. 

Net als bij de reguliere geneeskunde gaan fythotherapeutische middelen verbindingen aan met de moleculen in het lichaam. Het verschil is dat er bij fytotherapie en homeopathie uitgegaan wordt van de theorie van Hahnemann. En er kort gezegd dus alleen met natuurlijke middelen gewerkt wordt. 

Wanneer je meer informatie wenst over homeopatische of fythotherapeutische middelen, neem dan contact op met ons of kom lang bij onze natuurdrogist in Den Haag!

De merken die je bij Benoordenhout natuurdrogist in Den Haag en online bij Gezondmarkt tegenkomt zijn o.a: Boiron, Cruydthof, Bonusan, Salus, Weleda, Vogel, VSM, Buurmans, Lambetrs, Heel, Pfluger, Best Choice, Nagel, Argandia, Lichtwesen, Vitals, VSM, Vogel.

Contactgegevens natuurdrogist Den Haag

Oostduinlaan 121
2596 JK Den Haag

T: 070-3242883
E: robterhaarbenoordenhout@outlook.com

Openingstijden natuurdrogist Den Haag:

Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00