Naar boven

HUISHOUDELIJK

Je huis schoonmaken zonder het milieu te belasten? Dat kan met de natuurlijke schoonmaakmiddelen van Gezondmarkt! In ons assortiment vind je diverse natuurlijke schoonmaakmiddelen zoals Qi-board olie en salmiakzout. Met deze producten krijg je je huis brandschoon zonder dat er schadelijke afvalstoffen het riool in verdwijnen.

 

Gemakkelijk schoonmaken met natuurlijke schoonmaakmiddelen

Bij veel mensen puilt het gootsteen kastje uit van speciale schoonmaakmiddelen voor verschillende soorten oppervlaktes en voor diverse ruimtes in huis. Veel van deze producten maken het huis wel schoon, maar zijn vervuilend voor het milieu. Om je huis schoon te krijgen heb je echt geen chemische middelen nodig, maar volstaan natuurlijke schoonmaakproducten uitstekend! Daarnaast zijn de natuurlijke schoonmaakproducten zoals olijfolie zachter voor de handen en slaan niet op de longen. Olijfolie is ideaal om roestvrijstalen en houten meubels te polijsten. Ook kun je lederen meubels en schoenen er als nieuw uit laten zien met een scheut olijfolie!

Je eigen geurwalhalla met natuurlijke middelen

In plaats van je huis schoon te maken met natuurlijke schoonmaakmiddelen kun je bij Gezondmarkt ook terecht voor een aangename geur in je woning! Met de natuurlijke middelen creëer je eenvoudig je eigen geurwalhalla! Wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke en lekker ruikende potpourri? De prachtige potpourri is een selectie van verschillende plantendelen aangevuld met een contrasterende kleur. Zo kun je onder andere kiezen uit:

Bekijk ons assortiment voor alle potpourri’s en andere geur middelen en kies welke het beste bij jou past!

Natuurlijke schoonmaakmiddelen grootste assortiment!

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten koop je eenvoudig en veilig bij Gezondmarkt. Naast schoonmaakmiddelen vind je hier ook heerlijke geurzakjes met natuurlijke ingrediënten. Hiermee behoud je een lange tijd na het schoonmaken nog steeds een heerlijke geur in huis. Heb je nog vragen over onze natuurlijke schoonmaakmiddelen? Stel deze gerust aan onze klantenservice zodat zij jou persoonlijk verder kunnen helpen!