Naar boven

Verzendinformatie

Verzending info:

De pakketdienst bezorgt uw pakket op werkdagen van ongeveer 8:00 uur tot 18:00 uur. Het is helaas niet mogelijk om een tijdstip aan te geven, want het tijdstip van bezorging is afhankelijk van de route van de bezorger. 


  • Op Gezondmarkt kunt u per product zien wanneer het artikel leverbaar is. Desondanks kan het voorkomen dat net het laatste item verkocht is. Wij zullen u hierover dan zo spoedig mogelijk informeren.
    Wanneer het product niet snel weer leverbaar is, storten we de betaling zo spoedig mogelijk weer terug.

    Wanneer de chauffeur wederom niemand thuis aantreft en het pakket niet bij de buren kan afleveren, dan laat deze een bericht achter met informatie. U kunt dan online of telefonisch de bezorgdatum of het afleveradres wijzigen of afspreken dat u het pakket ophaalt bij een depot. Als er niet binnen de gestelde periode wordt gereageerd, gaat het pakket automatisch retour naar Gezondmarkt.
    Verzending binnen Nederland:

Gezondmarkt.nl verzendt haar bestellingen via de pakketservice van PostNLDe verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen €5,00 voor bestellingen van minder dan €50,-.

gezondmarkt vezending-postnl

 

Track & Trace: Volg online uw pakket:

Track & Trace is een handige manier om uw zending met barcode online te volgen. Het enige wat u nodig heeft is de barcode en de postcode van u als ontvanger.

 trace & Trace gezondmarkt.nl

 

Heeft u vragen over het retourneren van uw product kijk dan op onze klantenservice pagina.

Contactformulier

Contactformulier